• Rust & privacy
  • 10.000 m2 tuin
  • Groot terras
  • Geheel vrijliggend
  • Volledig gerestaureerd en van alle moderne gemakken voorzien
Nieuws
De Florishoeck, ook in de winter
De Florishoeck wordt het gehele jaar verhuurd, dus ook in de winter kunt u genieten van de comfortabele accommodatie met een gezellige houtkachel en ruime keuken om een heerlijke winterkost klaar te maken. In de winter kunt u even uitwaaien in Zeeland, of shoppen in de mooie binnensteden van Middelburg, Zierikzee en Goes.
Fietsen
Zuid Beveland ten zuiden van de A58 is een paradijs voor fietsliefhebbers. Oude inpolderdijkjes met karakteristieke rijen bomen kaderen een kleinschalig agrarisch polderlandschap af waarin het heerlijk fietsen is over korte of langere routes.  U zult verrast worden door dit onbekende stukje Zeeland met aan de zuidkant de Westerschelde en vele rustige natuurgebieden waar u prachtige fietstochten kunt maken.
Wandelen
De omgeving van het appartement biedt veel mogelijkheden voor wandelaars, rustige paden en wegen door weilanden, natuurgebieden en kleine dorpjes. U kunt lange en korte wandelingen maken door "de Zak van Zuid Beveland". De mogelijkheden zijn welhaast onbeperkt, van routes door dorpjes en langs de belangrijkste attracties in de buurt zoals de Vlindertuin, de stoomtrein en het tractormuseum tot wandelingen door de natuurgebieden van Natuurmonumenten en Stichting Het Zeeuwse Landschap.  U kunt gewoon vanuit uw vakantieverblijf starten en hoeft niet met de auto op pad. De Florishoeck is een eldorado voor wandelaars. Meer informatie over wandelen rond De Florishoeck vindt u hier.