• Rust & privacy
  • 10.000 m2 tuin
  • Groot terras
  • Geheel vrijliggend
  • Volledig gerestaureerd en van alle moderne gemakken voorzien
Het huis

De Florishoeck is een Zeeuwse veldschuur met een luxe vakantieappartement in Zuid Beveland. Het is een bijzonder vakantiehuis, heel anders dan u gewend bent in Zeeland. De schuur staat geheel vrij midden in een hectare tuin, waarvan de helft voor u ter beschikking staat, er zijn geen andere vakantiehuizen op hetzelfde perceel. De Florishoeck ligt in een heel rustig gebied waar u geen enkele last heeft van toeristen, verkeer of buren. Het vakantiehuis  is van alle moderne gemakken voorzien (TV , breedband internet met draadloos netwerk, koelkast, vriezer, waterkoker, oven, magnetron, wasmachine, vaatwasmachine, koffiezetapparaat, multimedia apparaat en Senseo koffiepadapparaat) en biedt plaats aan maximaal 5 personen.

website IMG_3507

De grote tuin bestaat hoofdzakelijk uit gazon met bomen. Naast fruitbomen (walnoten, hazelnoten, kersen, peren, pruimen, appels etc.) vindt u rond het huis karakteristieke Zeeuwse hagen met meidoorn, Gelderse roos, hondsroos en egelantier. Het huis heeft een groot terras dat beschut ligt achter hagen en bomen. Het is direct bereikbaar vanuit de keuken via de keukendeur of de schuifpui.  Tuinstoelen zijn aanwezig, het terras en de tuin liggen in de zon van de morgen tot de avond. Als de zon achter de bomen is gezakt en het terras in de schaduw komt kunt u op de grote grasweiden altijd een heerlijke plek in de zon vinden tot laat in de avond en genieten van de prachtige zonsondergang. De Florishoeck is geheel vrijstaand en heeft een eigen oprit. Het appartement biedt veel privacy en rust. Op zes kilometer afstand bevind zich de stad Goes met alle voorzieningen, op 5 km de plaats Heinkenszand met supermarkt en een aantal winkels waaronder twee warme bakkers.

website IMG_3508

De omgeving bestaat uit  weidelandschap, akkerbouw en natuurgebied met traditionele Zeeuwse hagen. Verder wordt er in de buurt fruit gekweekt, in april is de streek bekend om de bloesempracht als de fruitbomen bloeien  en iets later de meidoorns.  Er liggen verschillende natuurgebieden op loop/fietsafstand van het huis waar u in alle rust kunt genieten van de Zeeuwse flora en fauna. Maar u kunt ook mooie fietstochten maken naar de Westerschelde, naar Goes of door het landelijke gebied rond uw vakantieverblijf.

DSC05820

Natuurlijk kunt u ook een dagtripje maken naar de bekende Zeeuwse stranden. Die liggen op ongeveer een half uurtje rijden. Na de drukte en gezelligheid op het strand en in de badplaatsen kunt u zich altijd weer terug trekken in de rust en stilte van De Florishoeck. Het huis is gelegen aan een stille landweg met nauwelijks verkeer. Als u van rust, veel ruimte, mooie natuur en cultuur houdt, zult u genieten van een verblijf in De Florishoeck.

DSC08085