• Rust & privacy
  • 10.000 m2 tuin
  • Groot terras
  • Geheel vrijliggend
  • Volledig gerestaureerd en van alle moderne gemakken voorzien
Interieur

De Florishoeck is een Zeeuwse veldschuur die in 2015 en 2016 ingrijpend werd verbouwd om een vakantieverblijf te creëren. In een deel van de schuur werd een luxe vakantieverblijf gebouwd dat van alle moderne gemakken is voorzien.

Op de begane grond vindt u een grote woonkeuken met een grote eettafel voor zes personen. Een schuifpui en een deur geven direct toegang tot het aangrenzende grote terras. In de keuken vindt u een oven, afwasmachine, koelkast en vriezer, een koffiezetapparaat, een koffiepad apparaat, een waterkoker en een magnetron. De gang geeft toegang tot de bijkeuken met opbergruimte en wasmachine en de woonkamer met houtkachel.

De gehele onderverdieping is voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. Verder vindt u een TV met de bekende Nederlandse en Belgische zenders. Ook een multimedia apparaat met aansluiting voor uw Ipod of USB stick is aanwezig. De Florishoeck beschikt over breedband internet met vrije toegang.

De Florishoeck is in traditionele stijl gerenoveerd met het moderne comfort van dubbel thermoglas, nieuwe deuren, ramen en kozijnen en een moderne elektrische installatie en verwarming.

Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer met toilet (ook op de begane grond is een toilet). De badkamer beschikt over een douche en vloerverwarming. Beide toiletten hebben een hoge zitting. Verder vindt u er twee slaapkamers met 1 grote boxspring voor twee personen en twee éénpersoons boxsprings. In 1 slaapkamer bevindt zich een vijfde bed met lattenbodem en matras. 

Buiten ligt een groot beschut en comfortabel terras grenzend aan de keuken en niet zichtbaar vanaf de weg.  U kunt er heerlijk buiten eten of genieten van de tuin en de zon.  Tuinmeubelen met bijbehorende kussens zijn aanwezig.

De inrichting van De Florishoeck is klassiek met het meest moderne wooncomfort, een zeer ruime woonkeuken met schuifpui en direct grenzend aan het terras bieden u alle mogelijkheden voor gezellig koken en eten, zowel buiten op het terras als binnen aan de grote houten tafel in het eetgedeelte.

florishoeck4   florishoeck7 

En vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op het weiland waar ’s morgens vroeg de hazen en konijnen tot vlak voor de ramen langs rennen.

florishoeck11 florishoeck12

Moderne boxspring bedden garanderen een heerlijke nachtrust op het rustige platteland van Zeeland. Voor de verdiepingsvloer kozen we massief Frans eikenhout, beneden ligt een vloer van estrikken met daaronder vloerverwarming. De badkamer bevindt zich op de bovenverdieping en heeft behalve een wastafel een moderne douche met stortdouche, beneden bevindt zich een toilet en een ruime bijkeuken met wasmachine.

florishoeck23 florishoeck17