• Rust & privacy
  • 10.000 m2 tuin
  • Groot terras
  • Geheel vrijliggend
  • Volledig gerestaureerd en van alle moderne gemakken voorzien
Uitstapjes vanuit De Florishoeck

Volle bak

Goes

Op fietsafstand ligt de stad Goes, een gezellige stad met veel winkels en een mooie historische kade.  Er zijn ook veel restaurants en terrassen te vinden in alle prijsklassen. In de stad bevindt zich het Bevelands museum, een museum waar u veel over de historie van het eiland Zuid Beveland kunt vinden.

 

 

 

dsc02370

Veere

Het schilderachtige Veere ligt op het eiland Walcheren. U kunt het bereiken via Middelburg, maar u kunt ook de afslag Arnemuiden nemen en binnendoor parkeren bij de sluis in de buurt van Kleverskerke. Van daar kunt u met de fiets of te voet de sluis oversteken en bent u in het stadje. In en rond Veere kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken, deze plaats is zeer de moeite waard voor een dagtripje.

 

 

 

2 ganzen in zwaakse weel tegen molen s'gravenpolder

Natuurgebied De Zwaakse Weel ligt op loop/fietsafstand van De Florishoeck. U kunt er mooie wandelingen maken of een fietstocht er omheen over de vele mooie dijkjes.  In het gebied leven veel vogels en andere dieren en op speciaal daarvoor aangelegde plankieren mag u ook vissen (met vergunning).

 

 

 

web_koppelmans_bb_w9rugnjDe Zeeuwse stranden zijn beroemd in binnen- en buitenland. De Zeeuwse kust is in de zomer erg druk, maar met een beetje moeite ontloopt u de drukte. Als u niet te dicht bij de plaatsen Domburg of Oostkapelle de duinen oversteekt, vindt u nog rustige plaatsen. En in de winter is het natuurlijk heerlijk om een lange strandwandeling te maken.

 

 

dsc07672

Het heggengebied bij Nisse is in beheer bij Natuurmonumenten en een van de mooiste stukjes origineel polderlandschap in Zeeland met kleine weilanden omzoomt door heggen en polderdijkjes. Het ligt vlakbij De Florishoeck en u kunt er naar hartelust wandelen en struinen.

 

 

 

 

web_koppelmans_bb_2o2ans3

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland met een prachtige oude binnenstad om doorheen te dwalen. U vindt er schitterende historische gebouwen, Het Zeeuws museum, de Middeleeuwse Abdij en veel winkels.

 

 

 

 

 

0041799-780_523

Als u over de Zeelandbrug rijdt komt u in Zierikzee, een gezellige vissershaven aan de Oosterschelde met historische binnenstad, en ten westen van de stad het prachtige vogelgebied “Zuidkust van Schouwen”. Een mooi doel voor een langere fietstocht.